
Kamu Kurumu Kura İle En Az İlkokul 423 Personel Alacak
İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar kapsamında 423 personel alımı yapıyor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Tüm detayları ile haberimiz içeriğinde…
İŞKUR üzerinden Diyarbakır iş ilanları kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapılması için iş ilanı yayımlamış olup, yayımlanan ilanda çeşitli pozisyonlarda 423 personel alımı yapacağını duyurmuştur.
Genel Başvuru Şartları
**Belediye 423 personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların Türk vatandaşı olması gereklidir.
**Belediye 423 personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların kamu haklarından mahrum bulunmaması gereklidir.
**Belediye 423 personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da afta uğramış olsa bile, devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmaması gereklidir.
**Belediye 423 personel alımı ilanına başvuracak tüm erkek adayların askerlikle ilgisi bulunmaması ya da askerlik çağına gelmemiş bulunması veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması gereklidir.
**Belediye 423 personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması gereklidir.
**Belediye 423 personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların ilan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşıması gereklidir.
Alım Yapılan Pozisyonlar ve Kadrolar
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ | |
ASFALT PLENT Operatörü | 1 |
Kaldırım, Bordür, Taş Ustası | 2 |
Kaldırım, Bordür, Taş Usta Yardımcısı | 4 |
Finişher (Asfalt Serim) Operatörü | 2 |
Şehir Planlamacısı | 1 |
Özel Güvenlik Görevlisi | 20 |
İnşaat Mühendisi | 1 |
İnşaat Teknikeri | 2 |
Harita Mühendisi | 1 |
Harita Teknikeri | 1 |
Çevre Mühendisi | 2 |
Bilgisayar Veya Yazılım Mühendisi | 3 |
Bilgisayar Teknikeri | 1 |
Asfalt İşçisi | 6 |
Satın Alma Ve Ambar Personeli | 1 |
Oto Bakım Ustası | 1 |
Mekanik Ustası | 1 |
Mekanik Ustası | 3 |
İş Makinası Elektrik Ustası | 1 |
Elektrik Ustası | 2 |
Toplam: | 56 |
Diski | |
Şoför (Vidanjör) | 5 |
Şoför ( Silindir) | 1 |
Treyler Operatörü | 1 |
Su Tesisat Ustası | 16 |
Paletli Kepçe Operatörü | 2 |
Kazıcı Yükleyici Operatörü | 7 |
Kaynakçı | 2 |
Beden İşçisi | 41 |
Güvenlik Görevlisi | 10 |
Ekat Belgeli Elektrikçi | 2 |
Toplam: | 87 |
Kayapınar Belediyesi | |
Temizlik İşçisi | 100 |
Şöför | 20 |
Güvenlik Görevlisi | 10 |
Toplam: | 130 |
Yenişehir Belediyesi | |
Temizlik İşçisi | 86 |
Şöför | 14 |
Toplam: | 100 |
Sur Belediyesi | |
Temizlik İşçisi | 40 |
Şoför-Su | 10 |
Toplam: | 50 |
Adaylardan İstenilen Belgeler
a - Personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların nüfus cüzdanı aslı veya kurum tarafından onaylanmak üzere fotokopisi gereklidir.
b - Personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gereklidir.(Yabancı okul mezunu adaylar için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gereklidir.
c - Personel alımı ilanına başvuracak tüm erkek adaylar için askerlik ile ilişkisi olmadığına dair resmi beyanı gereklidir.
d - Personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların fotoğraflı öz geçmiş gereklidir.
e - Personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların 2 adet biyometrik fotoğrafı gereklidir.
( Bir adedi forma yapıştırılacaktır.)
f - Personel alımı ilanına başvuracak olan tüm adayların özel sektörde çalışılan süreler için SGK hizmeti dökümü gereklidir.
g - Personel alımı ilanına başvuracak olan tüm adayların Kamu kurumlarında çalışılan süreler için çalıştıkları kurumdan alınacak belge gereklidir.
h – Personel alımı ilanına başvuracak olan tüm adayların genel şartlar başlığında belirtilen mesleki tecrübeyi gösterir belge gereklidir.
i - Personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı gereklidir.
j - Personel alımı ilanına başvuracak tüm adayların sürücü belgesinin aslı veyahut noter onaylı sureti gereklidir. Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi kurum tarafından onaylanabilir
k - Personel alımı ilanına başvuracak olan tüm adayların KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı gereklidir.
Başvuru Bilgisi
Son başvuru tarihi 24.03.2021 günü olup başvurular isbasvuru.diyarbakir.bel.tr. web adresinden yapılacaktır. Canlı yayınla kura çekilişi yapılacaktır.
https://www.kariyerkamu.com haberidir.
İlan Metni
https://www.kariyerkamu.com haberidir.
Son Başvuru Tarihi: 24 Mart 2021
Popüler İlanlar
KGK Güvenlik Görevlisi Alıyor
Kamu Gözetimi, Muhasebe Ve Denetim Standartları Kurumu Başkanlığı

Belediye Kurumu En Az İlköğretim 45 Yaş Sınır 54 İşçi Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bilim Kurulu Toplantısı Sonuçlandı! Bakan Koca Yeni Tedbir Önerilerini Açıkladı
Sağlık Bakanlığı

Silahlı Silahsız 595 Güvenlik Görevlisi Alımı İçin İlan Yayımlandı
Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı 47 Sözleşmeli Personel Alacak
Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı

Belediye Başkanlığı En Az İlkokul 44 İşçi Alımı
Konya Büyükşehir Belediyesi

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli 10 Personel Alacak
Milli Eğitim Bakanlığı

Belediyeler İŞKUR Üzerinden 27 Personel Alıyor
Edirne Belediyesi
